dinsdag, oktober 10, 2006

halloween in sint-idesbald


het wordt een klassieker, halloween in st-idesbald.
Elk jaar vinden steeds meer kids de weg naar ons badplaatsje dat in volledige halloweensfeer het beste van zichzelf geeft.
Ook dit jaar zal dit niet anders zijn. Even een overzicht van de evenementen:

*Van zaterdag 28 oktober opent het halloween horrorhouse aan de kerkepannezaal weer zijn deuren.Het wordt niet zomaar een spookhuis maar een griezelige droomwereld waar de bezoeker van setting tot setting trekt. Zo maken ze niet alleen kennis met een verlaten en spookachtig kustdorpje, maar ook met een heksenbos, middeleeuwse kerker, mysterieus labo, … Het HalloweenHorrorHouse is gratis toegankelijk in de Strandlaan 128 te Sint-Idesbald.

* 31 oktober, halloween. Reeds in de namiddag kunnen de kinderen hun pompoenen uithollen en versieren en is er mogelijkheid tot schminken op de Zeedijk. Vanaf 18.30 uur start de jurering van mooiste pompoen en origineelste kostuum. iedereen die voor de jury passeert krijgt een troostpakket. De Halloweenstoet vertrekt om 20H uur aan het HalloweenHorrorHouse met muziekgroepen, versierde wagens en natuurlijk kan iedereen deelnemen en meedingen naar de prijs voor het griezeligste kostuum. Bij aankomst op de Zeedijk vindt de prijsuitreiking plaats en kan iedereen nog genieten van pompoensoep, heksendrank en een Halloweenoptreden.